close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Despre noi

  GLT CONSTRUCT IMOB SRL - Experții în tencuieli mecanizate de înaltă calitate în Ilfov și București.

  Executam tencuiala mecanizata de calitate la preturi avantajoase, precum si alte servicii de finisaje exterioare si interioare.

  Tencuielile aplicate mecanizat sunt executate de echipe cu experienta in utilizarea utilajelor de tencuit, finisarea tencuielilor si gleturilor. De asemenea detinem masini de tencuit ce functioneaza la 380V, precum si alte unelte profesionale.

  Pentru complexitatea oricarei lucrari gasim solutii optime de executie.

  Contacteaza-ne

  Tencuiala mecanizata se aplica cu presiune mare pe suport vertical sau orizontal cu ajutorul utilajelor de tencuit. Mortarul este aplicat pe pereti sau tavane cu ajutorul unor furtunuri ce au la capat un sprit reglabil in functie de tipul de mortar folosit. Aplicand tencuiala mecanizat se obtin lucrari de calitate, fara fisuri si cu finisaje exceptionale. Aplicarea tencuielilor mecanizat se poate utiliza in tencuierea oricarei cladiri, reducandu-se astfel risipa de materiale, timpul de executie a lucrarii, precum si obtinerea de finisaje de calitate.

  Preturile tencuielilor variaza in functie de grosimea mortarului aplicat si de tipul de materialele utilizate. Lucrarile efectuate de noi sunt de calitate ireprosabila, executate cu simt de raspundere si in termeni redusi de lucru.

  Avantajele tencuielilor mecanizate pe ciment sunt :

  • timp redus de executare si pierderi minime de material.
  • materialele de tencuit sunt garantate de producator.
  • calitate ireprosabila a finisajelor.

  Tencuieli mecanizate! Evitati risipa de material, de timp si de personal!

  Constructii de la A la Z!

  Tencuieli mecanizate dedicate scopului!

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles